Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tanke

Min tanke släpper aldrig
din varma själ.
Din tanke släpper inte
det förtrollade hemliga
som bara vi vet.
Genom höststorm,
djupsnö ,vårvinterlängtan
och högsommarlycka
finns vi alltid där
att längta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-12 17:05



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
och din tanke är hjärttankes skönhet
2011-09-14

  anits VIP
Så fint målar du dina ord
till en känslosam vacker
dikt
2011-09-13

  Rosen VIP
mmm...en längtan att fånga, under tankens flykt
2011-09-12

  Ninananonia VIP
:) ja.. :) Fina tankar...
2011-09-12

    ej medlem längre
Fint skaldat om en vacker känsla
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP