Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress.

När allt ibland bara blir
och måsten står på kö.
Visar stressen upp sitt
fula tryne
och tar hjärngrepp runt
allt som är.
Skymmer blicken
hindrar tanken.
Anda och försök
lyssna inåt.
Ljus väntar kanske
bakom nästa krön.
Gör något riktigt
nödvändigt
onödigt.
Bara va en kort sekund.
Kanske ser du klarare.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-13 19:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så är det
stanna

se
2011-09-14

  Anya VIP
En fin uppmaning som jag tar till mig.
2011-09-14

  anits VIP
Stress är något som man bör undvika
bättre försöka hitta lugnet
2011-09-14

  Mona Drugge
Nä, stress som stör ligger en aldrig särskilt varmt om hjärtat..
2011-09-14

  Ninananonia VIP
ja... stressen kan ta över livet... då gäller det att gå inåt.. :)
2011-09-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Väl skriftat
bäst om livet
blir skiftat!
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP