Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös kärlek

Mina händer
dina händer
Dina har krympt
blivit fårade
Tunna
trötta.
Nu i denna stund
sammanflätade
förtroliga
Talar utan ord.
Allt är redan sagt
Årtionden susar
mellan fingertoppar.
Stilla kärlek
en vanlig onsdag
Glad att vi känner
att vi njuter
samhörighet
Så stark är känslan
i mitt bröst.
Så tacksam för dagen
här idag.
Om vi inte träffas mer
så vet vi säger du.
Ja vi vet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-14 14:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert om kärlek,
som inte ehöver ord
2011-09-14

  Eva Helene VIP
Talande händer - så vackert!
2011-09-14

  Heavenisaplacenearby
Fint skrivet...
2011-09-14

  Maj-Lis VIP
Kärlek behöver inte alltid säjas med ord
2011-09-14

    ej medlem längre
Fin kärlek mellan barn/ förälder..!
2011-09-14

  Mona Drugge
Vilken vacker o underbar känsla som inte behöver sägas ibland..
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP