Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyda.

För att inte kunna noter
tyder jag dina ganska bra.
Krumelurerna på papperet
blir till nått skimrande
förtrollande underbart
som jag kan tonsätta
tillsammans med dig.
Vi bildar en egen
unik melodi.
Som så många andra
smekande toner gör!
Men den här.....
Den är vår.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-14 16:23



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Tycks mig klinga som ljuvlig musik o tyder mig se en vacker dans. Underbart..
2011-09-15

  Ninananonia VIP
:) ja... fina toner...
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP