Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för vridande av ord och tankar Ola... Respekt för din ärlighet!!!




höstregn (II)

Likt rakblad skär löven
som färgats röda av höst...




Fri vers av Fredric
Läst 1905 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-14 21:01



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
DEN skulle det stå.
2011-09-15

  Marlboroman/Hg VIP
De är fan bra!
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric