Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre önskningar.

Om jag fick tre önskningar
som i sagans värld!
Tre vägar att gå
tre vägskäl
Tre stordåd
som mynnar ut i ett val
Välj med omsorg
Välj rätt
Välj att lyssna
till ditt hjärtas röst.
Och din sanna själ.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-14 22:14



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
kloka ord
2011-09-17

  Michaela Dutius
En dikt som stämmer till eftertnake och som berör - djupt in i det nästanmedvetna
2011-09-15

  Mona Drugge
Hjärtats röst är alltid den rätta. Av tre önskningar tex; 1. Vägskäl, 2. Vägen att gå, 3. Ett stordåd..Ja, nåt åt det hållet..kan va svårt ibland..
2011-09-15

  Stjärnöga
Ja den rösten är sann..
följ alltid hjärtats röst

Underbart vackert
skriven :)
2011-09-14

  Ninananonia VIP
Härligt... 3 önskningar... ja ..då skulle jag önska....
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP