Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd blick.

Din blick som jag gömt
i mitt hjärta
omfamnar mig varmt
och smeker
min längtan efter dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-09-19 15:54



Bookmark and Share


  Järnkatten
Ljuvlig värme i denna text :)...
2011-09-22

    livspoesi
får mig att minnas hjärtevän som alltid har en plats i mitt hjärta. Bra beskrivet.
2011-09-20

  anits VIP
Underbart vackert
2011-09-19

  Mona Drugge
Mycket vackert..
2011-09-19

    sajo
Den här gillar jag verkligen. Får mig att tänka på när min vän gick omkring och tittade på mig i smyg och plötsligt sa han jag tycker om dig.
2011-09-19

  lodjuret/seglare VIP
Inte illa alls
riktigt väl fångat
2011-09-19

  TT
...positiv och fylld av värme...gillar!!!
2011-09-19

  Ninananonia VIP
Skön känsla.. :)
2011-09-19

  La Magnólia VIP
Varmt och berörande ...
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP