Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste tanken.

Den vackraste tanken du tänkt
som skimrar av längtan
och lockande stjärneblick
Vill för alltid nära bo.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-19 16:57



Bookmark and Share


    livspoesi
mycket vackert flyt
2011-09-20

  Stjärnöga
Såå vacker..

den tanken
fångar jag :)
2011-09-20

  anits VIP
ljuvligt
2011-09-19

  Lisa Höglund
Åh... underbar!
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP