Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla

Likt en fjärilsvinge
som rörde mitt
hjärta
kom känslan
landade
och försvann




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-19 21:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Visst är det så, bra fångat!
2011-09-20

  Ninananonia VIP
Så är det med känslor :)

Vackert..
2011-09-20

  anits VIP
Vackert
2011-09-19

    Ken Cassel
för att senare bara återkomma igen
:)

Kramar
2011-09-19

    ej medlem längre
Så fint beskrivet om en ögonblickskänsla av något stort . . .
2011-09-19

  Mona Drugge
Härligt vacker o fin är känslan o än lika fort kommer den så som den också försvinner för tankevila o återkomst i minnet..
2011-09-19

    ej medlem längre
Försök locka tillbaka fjärilen då !
2011-09-19

  Fredrik P. VIP
hm, undrar vad det
var för en fin känsla?
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP