Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktarjag

Mitt diktarjag flyger mellan
dröm och verklighet
balanserar på tanketrådar
Går i dina och mina fotspår
Speglar mig i dig
och hör en ton i mig själv.
Känslor i själens djup
bortglömda
upplevda
aldrig tänkta
Som ger insikt förståelse
glädje och sorg.
Underbar längtan som
lockar och berör.
Låter mig inspireras
av en känsla
som glittrar i mitt hjärta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-21 12:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivet, en dikt
som andas glädje
2011-09-22

  Järnkatten
Ja, visst är det fint när det bara bubblar :)...
..härligt skrivet...
2011-09-22

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-09-21

  Ninananonia VIP
Ja..och den känslan bär man med sig ut i verkligheten.. :) härligt.. :)
2011-09-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2011-09-21

  Anya VIP
Din text bubblar och jag flyger med diktarjaget...
2011-09-21

  lodjuret/seglare VIP
Någonstans mitt emellan vad jag skulle vilja läsa och där jag ändå tycker mig sakna något, okänt bara vad.
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP