Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta inte

Om du lärt dig nått om livet
medan hoppet ännu finns.
Vänta inte att visa
att du älskar och bryr dig om.
Så mycket lycka kan vänta
om du bara vågar .
Så många tankar och ord
som förblir stumma
och längtan som blir dold för
den som kanske väntar
din blick.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-21 13:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Sant och bra skrivet
2011-09-22

  Ninananonia VIP
Just det..det finns så mycket att vinna...med ett leende från hjärtat och med varma sanna ord..kan man komma till himmelen..
så vänta inte :)
2011-09-21

  Lena Själsöga Keijser
dagen är regn
regndroppar
tusenden mjuka
hör droppar falla
stiga
vandrar i dina ords mjuka andning
jag har vandrat "genom" dina ord, väljer sammanfatta
läser ryggsäcken och den stiger fram, lever en stund med att vi kanske skall ha den med oss samt vid behov lyfta fram bladen med ljushänder
ser ryggsäcken öppnas och ser stroferna vilka följer vara just det du benämner ett av bladen; livspärlor
du skriver med kärleksfylld penna och gestaltar själens skönhet vackert

tack
2011-09-21

  TT
...sant...så smärtsamt sant...väl formulerat...gillar!!!
2011-09-21

  Anya VIP
Sanna ord.....bra!
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP