Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen håller andan

Naturen håller andan
i ett förstelnat ögonblick
En allt närmare väntan
på rimfrostfruset täcke
och lite glittrande snöpuder
som värmer och ger vila.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-22 15:24



Bookmark and Share


    AA VIP
Denna text var vacker. Gillade den. Bokmärker.
2011-09-22

  R_M Grundström-Linder
Ja huga ligen! Snart kommer snön! Men som du beskriver kan det ju också vara vackert och rofyllt. Fint!
2011-09-22

  Anya VIP
Fint om vinterns annalkande.
2011-09-22

  Ninananonia VIP
Vackert när snön lägger sig över allt mörkt..då blir det ljust igen..
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP