eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




DU och JAG

 

 

det är du och jag

du och jag mot världen

 

det har alltid varit så

du och jag i alla väder

 

du har alltid funnits

där för mig

 

det har hänt att jag inte

har förstått det

 

trott jag vandrat ensam

här på livets stig

 

just då när jag känt mig

ensam rädd och ledsen

 

har jag känt dina stig

bredvid mina

 

jag vet att du finns för mig

ser mig hör mig

 

du vet att det värker

i mina ben

 

här det jag sitter just nu

vet inte hur jag ska mig

till sängen

 

jag hoppas det släpper

tårarna rinner

 

jag skulle vilja ropa ut

min smärta i natten

 

det är du och jag

mot världen

 

tack för att du finns här

i natten, ångesten lättar

 

jag är inte ensam

du finns vid min sida

alla dagar trots att jag

inte ser dig

 

 

 

anits 22 september 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-23 00:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilken underbart förtröstansfull dikt.
Särskilt gillar jag:
just då när jag känt mig



ensam rädd och ledsen



 



har jag känt dina stig



bredvid mina
2011-09-25

  Anya VIP
Vilken fin mening............du och jag mot världen........ Fin religiös text.
2011-09-24

  ULJO
Finstämt
2011-09-23

    ej medlem längre
Ett gott sällskap på levnadsvägen.
2011-09-23

  Larz Gustafsson VIP
"Älska inte världen" - "Ty så älskade Gud världen..."
"Världen" i två olika bemärkelser.
2011-09-23

  Eva Helene VIP
Skön trygghet i detta!
2011-09-23

  Lars Hedlin
Fint beskrivet!
2011-09-23

  Bibbi VIP
Gott att ha en så trofast följeslagare.
Skogsvägen påminner om min.
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP