Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en höstdikt

Små snöflingor
kramar regndroppar
i gråmörk kamp
där regnet vinner.
Sjön ligger förstenad
i andedräktsdimma
Gångvägen täcks av löv
bortskakade från trädens kronor.
Kylig morgopromenad förbi
slumrande hus.
Skönt med fredag
längtar till värmeljusmys.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-23 14:23



Bookmark and Share


  Anira VIP
Där fick du med mej på promenaden

Kände höstluften i mina andetag

Vacker....
2011-09-24

  Ninananonia VIP
:) en vacker höstdikt..
2011-09-24

  anits VIP
Mycket vackert målar du dina ord
till en vacker tavla
2011-09-24

  Anya VIP
Härligt att få gå med på din promenad.
2011-09-24

    AA VIP
Vackert min vän. Fin start på helgen..
2011-09-24

    ej medlem längre
Jättefint !!!
2011-09-23

  Nattsuddan
Ja, det längtar jag också efter. ^^ Vackert skrivet min vän.
2011-09-23

  filosofian
Åh väldigt fint och levande!
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP