Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna tiden.

Det finns en som stannar tiden
som får min blick att le.
Hjärtat sjunga
munnen drömma.
Ingenting existerar
utom hjärtats slag
och hans röst...
Som låter som silverregn
en stjärnklar natt!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-24 23:13



Bookmark and Share


  Järnkatten
Det lär vara en lycklig man :)...
2011-09-25

  Anira
Gillar hur du målar med orden...kärleksbilden
2011-09-25

  Ninananonia VIP
Underbar kärleksmagi...silverregn..
2011-09-25

    AA VIP
Vackert....
2011-09-24

  Anita Brännström VIP
Vackert och skönt....
2011-09-24

  anits VIP
Mycket vacker poesi
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP