Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten.

Natten ber oss se
allt det vackra
i det mörka!
Stjärnornas glitter
månstrimmans sken.
Norrskenets lek
över himlavalvet.
Känn höstvinden
nattkall mot din kind.
Andas in hösten
som smeker dig
På väg mot morgondagg




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-25 00:09



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker dikt
2011-09-26

    AA VIP
Fina ord....
2011-09-25

  Anira
Den hade jag velat läsa innan jag slöt mina blå

En vacker inandning till nattens drömmar

Tack
2011-09-25

  Mona Drugge
Natten du vill se är mycket vacker o din önskans tanke till oss andra att även se. Men detta kan nog för många va svårt. Drömmar o längtan har mig endast getts att tro mig se ljuset i det mörka, men egentligen är det ju ej så i livets verklighet. Mycket vacker skriven poesi o jag tycker om denna fina höstkänsla då man läser..

Bokmärks!
2011-09-25

  Ninananonia VIP
En underbar och vacker natt..
2011-09-25

    ej medlem längre
Jättefint!!
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP