Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IMMANUEL

Du var med de där dagarna

när allt kändes fel

Du var med fast jag inte

kunde känna mig hel

Du var ljus i mitt mörker

när jag misslyckades

Du var där när jag gladde mig

och välsignades

mitt i prövning och frestelse

är Du alltid där

Du som är Jahve Shamma

och den store Jag Är

under soliga sommardagars

glada extas

och när samtliga drömmar

jag har haft gått i kras

vill Du hela och trösta

med Din sårmärkta hand

Du är med på min färd här

i främlingsland

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/9 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-25 14:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint
2011-09-26

  Anna*
Förtröstansfullt och så skönt att ha en sådan uppbackning. Det som är ännu bättre är att Immanuel finns till för alla och envar i deras specifika situation och utifrån deras unika behov.
2011-09-26

  mare VIP
Alltid med, fin ;)
2011-09-25

  Måna N. Berger
Förtröstan.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP