Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen

Irra runt, min snöflinga
Viskade han sakta sitt yrväder
Du är vilsen nu, men det är så det ska vara

För det finns många vägar att vandra fel
Du har många chanser att handla fel
Innan du är gammal och allt är förbi
Så gör fel nu, gör på ungas vis

Irra runt, min lilla snöflinga
Sök i varenda stad
Hitta många fel kärlekar, lev från dag till dag




Fri vers av Gardenwall
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-26 14:42



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
orden kommer liksom i en dröm - man ser den lilla snöflingan lyftas av vindarna
2012-01-07

  Mow Dean
så vackra rader.
tack för att du delar med dig.
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Gardenwall
Gardenwall