Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklänges............

Om jag går baklänges i de fotspår jag gått
Kommer jag då fram till det som var då-
Den där kvällen du ställde din fråga?




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-26 15:34



Bookmark and Share


  Järnkatten
Vi kan ju bara önska, bra skrivet :)....
2011-09-28

  HelenaW
Härlig, tycker jag..
2011-09-27

  Ninananonia VIP
:) Ja..
2011-09-26

  Anya VIP
Bra tanke, kort men kärnfullt.
2011-09-26

  TT
...intressant tankelek...men man får nog hitta nya vägar...målet kan ju ändå vara samma som då...och denna gång kan man svara annorlunda...
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP