Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet piskar.

Regnet piskar ilsket mot min ruta.
Morgonen är kolsvart och kall
Vinden viner.
Jag hör tydligt dess klagan.
Konturer av trädkronor som
vaggar av och an .
Löv i vind virvlar.
Jag ligger i min säng och
njuter av sovmorgon.
Ännu en stund.
Slippa ut i kall
genomträngande isande kyla.
Ett vibrerande sms
överröstar blåsten
och plötsligt börjar solen lysa.
Allt ute är som förut
Här inne sommar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-27 06:53



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin text värd att sparas
2011-10-01

  Mona Drugge
Ja där ute för dagen regnar hösten piskor. Jag håller med om att ett sms kan ge nåt litet ljus av värme vilken tid än på dygnet, om det är ifrån nån man gillar. Mycket fint..
2011-09-27

  Anya VIP
Mycket fin text där slutet lyfter texten extra. Allt ute är som förut.....
2011-09-27

  Ninananonia VIP
Härligt..att ett sms kan förändra din värld så.. :) håller med dig att det är så.. :) :)

bokmärker den...
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP