Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magkänsla.

Ibland har jag
försökt
blunda
Inte lyssna
slippa se
Men...
försöker
lära mig
Lyssna
på magkänslan.
Den brukar
oftast leda
mig rätt.
Bara jag
lyssnar!
Vilket jag
inte
alltid gör.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-09-27 12:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet om denna magkänsla
2011-10-01

  Rosen VIP
en känsla, intution har många bottnar...
magkänsla är en av dem
bra skrivit
2011-09-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst i magen
känns tagen
hur den gått
under dagen...
Så rätt skrivet!
2011-09-27

  Anya VIP
Svårt med magkänsla, önskar jag hade mer av den. :o)
2011-09-27

  Jakob Drakros
Jag är döv :)
2011-09-27

  Ninananonia VIP
Sant :) Mycket bra skrivet :)
2011-09-27

  Fredrik P. VIP
det är en konst
att kunna lyssna
2011-09-27

  Kungsfågeln
Ibland för lätt att bara blunda...
2011-09-27

  HelenaW
Börja lyssna.. Magkänslan leder en rätt.. Men som du skriver, ibland vill man inte tro på den..
Bra dikt!
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP