Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi beslutar vi ska skriva varsin dikt om olika vindar en poet kompis och jag....


Det blåser vindar....

Vi möttes av ett otroligt
glittrande och lysande
sagosken
som skimrade och glänste
i den tidiga morgontimmen.
Förvånade och förstummade
såg vi världen med nya ögon
och förundrades över de
genomskinliga kärleksvindar som stormade
över våra huvuden.
På nyheterna berättades det om
nyheten
Detta skimmer kommer mycket sällan
över vår verklighet
Det är när kärleksvindar krockar med
ödesvindar
som något spännande sker.
Rosa moln pryder himlen som solvindar vilar på.
Lyckovindar lurpassar
och till synes slumpartade tillfällighetsvindar slår
till
Under denna dag väntas ovanligt många
nyförälskadevindar lurpassa
och det väntas komma kramkastvindar
som drar med sig lyckovindar
Och i vissa fall blir det hållaihopvindar som det
är omöjligt veta hur länge de stannar
En evighet eller kort sekund.
Förväntningsfulla tar vi mot dessa skimrande glänsande
vindar som bygger bo i våra hjärtan i en glad
kärleksvind.
I en ovanligt rosa glänsande overklighetsvind




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-29 22:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint om alla dessa vindar
2011-10-01

  Linda CH VIP
Fantasifulla och drömmande vindar som blåser vart de vill!
2011-09-30

  Järnkatten
Här tror jag allt kärleksmeteorologen har slagit till ;), vackert skriftat..!!
2011-09-30

  Anya VIP
Många vindar blev det och jag tycker om, särskilt hållaihopvindar och overklighetsvind.
2011-09-30

    ej medlem längre
Fyndigt och ömt
2011-09-30

  Ninananonia VIP
Underbar.. som en magisk sanning :) :) Tycker om..

bokmärker..
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP