Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULI I REPRIS

plötsligt går juli i repris

det känns bizarrt på något vis

stiger jag bruten ur en kris

upprättas jag på något vis

jag sänder böner till Din tron

jag lever ständigt i mission

hettan har kommit hit igen

som en förlorad gammal vän

 

 

allting ska samverka för mig

samverka för jag älskar Dig

Du vill mitt bästa och är god

vissheten ger mig kraft & mod

vilar jag buren på Din arm

genom en småstads hot och lar,

så är det nåd ut över nåd

Du kallas Underbar i Råd

 

 

LARZ GUSTAFSSON     30/9 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 12:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Alltid buren, härligt
2011-10-01

  anits VIP
Mycket vackra rader
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP