Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYTTFÅGELSTID

flyttfågelstid

ljudligt trumpetande

härnere vi

dagligen stretande

en formation

årligen flyende

och vår vision:

dagningen gryende

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-01 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Flummigt att du skickade just den här dikten idag, när flyttning kan vara på dagordningen inom en snar framtid..
2012-10-01

  anits VIP
Ja, så är det när hösten
är här
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP