eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




I EN ANNAN VÄRLD

 

 

i dag är jag i en annan värld

det känns som om jag befinner

mig i en bubbla

 

värken finns igen jag som trodde

den gett sig av för att inte komma

tillbaka

 

en idag är den här, finns i varje

led, i varje muskel för att inte

tala om huvudvärken

 

jag tog bilen till kyrkan, trots att

jag bestämt mig för att gå

 

visst jag hade kunnat stanna

hemma legat kvar i sängen

somnat om

 

men nu tog jag mig till kyrkan

som idag var fullsatt när många

barn var där och sjöng

 

efter gudstjänsten var det samvaro

med korvgrillning, i dag stannade

jag inte

 

många barn lek och stoj, det orkade

jag inte med i dag, åkte såg till att

blommorna på kyrkogården ännu

var fina

 

kärleksörten var så vacker där den

stod i sina vaser, efter det åkte jag

hem

 

hemma gjorde jag kaffe, det smakade

så bra, det var den första koppen i dag

så det smakade extra bra

 

himlen är grå i dag, regnet hänger

i luften så glad att jag tagit till vara

på dom fina dagar som varit

 

resten av dagen tänker jag ta det lugnt

vila lyssna på en ljudbok, bara vara och

ta hand om mig

 

 

 

anits 2 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-02 14:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
hoppas ljudboken var bra och att du fick en härlig stund.
2011-10-03

  Eva Helene VIP
Du gjorde vad du kunde och orkade denna dag, det är gott nog.
2011-10-03

  poetryGirl
Det känns svårt ibland, jag vet...
2011-10-02

  Rosen VIP
hoppasatt du kände dig bättre efter kyrkomötet
och kom ur din bubbla...
2011-10-02

  Larz Gustafsson VIP
Jesus vill hela.
1 Petr 2:24.
2011-10-02

  Seglaren
Tack för en inblick i ditt liv.
Du berättar så bra!
2011-10-02

  Bibbi VIP
Låter som en god ide' det sista.
2011-10-02

    Birgersdotter VIP
Krya på dig och ta hand om dig.
Som vanligt så fint skrivet
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP