Rom 8:28

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rom 8:28




INOM MIG VET JAG

inom mig vet jag

att allting ordnar sig

det är vägen dit som

ibland förbryllar mig

nu är jag märkt med

förvissningens sigill

mer än att bara

tro att Du är till

längst inne frodas

övertygelsen

om allt det goda

jag har som Jesu vän

spraytextens budskap

som är "det löser sig"

kan appliceras

och tillämpas på mig

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1-2/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-10-02 15:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, gillas
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP