Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövens rassel

Lövens rassel
i vinden
lovar
ny sommar.
Bara
lite ro
och vila
under
onämnbara
snökristaller.
Månader av
eftertanke.
Sen vaknar
allt till liv
och hopp igen.
Vänta och tänd
ett ljus
och njut i mörkret.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-10-02 16:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och så sant skrivet
2011-10-03

  La Magnólia VIP
Du målar en vacker bild med dina penslar .. en rofylld känsla infinner sig ...
2011-10-02

    ej medlem längre
års skiftningar...vackert skriftat
2011-10-02

  Anya VIP
Jaa lika bra att göra som du säger. Bra ordat!
2011-10-02

    AA VIP
Vackert. Du fångar verkligen hösten. Stämningsfullt.
2011-10-02

  Fredrik P. VIP
ja, rätt tänkt och känt
men det är en alltför
lång "ro och vila",
tycker jag.
2011-10-02

  Rosen VIP
känner hösten komma i antågande då jag läser...
finns mycket att njuta av även om kylig vind...
2011-10-02

    Birgersdotter VIP
Den har jag inte läst
men det gör jag gärna
bara du berättar vilken....
2011-10-02

  mare VIP
Din dikt påminner om min jag nyss skrev ;)
2011-10-02

  Ninananonia VIP
Ja så skönt det gör jag nu... :)
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP