1 Petr 5:7

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 Petr 5:7




KASTA AV SIG

 

 

att kasta av sig alla bekymmer

och allt det där som hindrar och skymmer

att strunta i all lögnpropaganda

att flyga lyckligt och sedan landa

en ynnest som min Gud vill bereda

ett vapen mot all oro och leda

när landningsställets hjul nuddar banan

har du fått vitaminer från kaanan

 

el shaddai airlines tar dig till höjder

där det finns överjordiska fröjder

förklaringsberget tur & retur är

en av dess populäraste turer

det är så underbart att ha gåvan

att se det lite grand ifrån ovan

 

LARZ GUSTAFSSON 2/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-02 16:35



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin dikt, som jag tycker mycket om
2011-10-03

    ej medlem längre
el shaddai airlines tar dig till höjder

där det finns överjordiska fröjder

Wau, HalleluYah.
2011-10-02

  mare VIP
En härlig dikt !
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP