Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stannar kvar....

Ord och handlingar
jag inte förstår
stannar lätt
kvar i min själ.
Som en liten spricka
som gnager av olust.
När jag inte ser någon mening
Kanske bara ett missförstånd.
Men tystnad är värre
än en storm
som snabbt sveper in
men mojnar och blir lugn igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-02 22:25



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
ja nu ser jag ... jag tolkade lite fel... tystnaden ja..den är värre ..än stormen... visst är den det...
2011-10-02

  Ninananonia VIP
Skönt att den mojnar...och blir lugn igen :)
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP