Och ALLTID i samband med din födelsedag. ALLTID!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ALLTID i samband med din födelsedag. ALLTID!




DET GÖR MIG ONT ATT

det gör mig ont att

jag gjort er illa

det blir så ofta

så fel för mig

bäst som jag står

börjar jag att trilla

innan jag hunnit

att säga nej

nu när jag plågas

av samvetskvalen

tycks glädjen fjärran

och sorgen tung

helst vill jag lätta

från jordens yta

och fara hemåt

till Kungars Kung

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-03 06:47



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Att kunna ge sitt förlåt är stort
2011-10-06

    Sven-Erik Sköld
Ett bättre resmål finns inte! Tack för de raderna! S-E
2011-10-04

  mare VIP
Tur att vara medveten om när man gjort någon illa, så man kan säga förlåt..
2011-10-03

  anits VIP
Vemodsvackert
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP