Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord kan....

Ord kan smeka och locka
få kroppen att sväva
Ord kan trösta och lindra
det svåra.
Ord kan få dig att skratta
och njuta av att leva.
Men ord kan också såra
och gnaga
som en liten spricka
i själen av olust.
Ibland av misstag
ibland menat att ta
just där i din osäkerhet.
Men ord är ändå
bättre än tystnad
Bättre med en kort storm
som river
än förvirrad stiltje.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-03 06:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina rader
2011-10-03

  Fredrik P. VIP
visst är det så,
slutstrofen är
mitt i prick!
/Bättre med en kort storm
som river
än förvirrad stiltje./
2011-10-03

  HelenaW
Så sant! Bra och vackert beskrivet..
Hatar tystnad man ej kan läsa..
2011-10-03

  Anya VIP
Men vad bra, slutet är så sant. gillar!
2011-10-03

  Ninananonia VIP
Mycket bra skrivet..ord kan såra..
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP