Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så här kändes det igår kväll när det var svårt att sova




En ny dag är snart till ända

 

 

 

att inte må bra

trots alla mediciner

som ges till mig

 

så börjar jag undra

om det inte håller på

att bli för många piller

 

min mage vill inte ha

några mer piller den

svider bränner och

gör ont

 

jag har ställt frågan

till den nya läkaren

jag äntligen fått men

som tyvärr slutat

 

jag frågade om jag inte

är på väg att bli förgiftad

av alla mediciner som

skrivs ut till mig

 

svaret jag fick var att jag

mitt hjärta behöver dom

men jag undrar

 

jag känner mig själv och

min kropp vet att den inte

mår riktigt bra av allt jag

stoppar i mig

 

för tre år sedan upptäcktes

mitt hjärtfel det var då jag

började få alla dessa piller

ett i taget av min hjärtläkare

 

efter att ha slussats ut till

vårdcentralen började det

ena pillret efter det andra

läggas till

 

magsår har jag haft en känslig

mage har jag sedan tidigare

som jag fått i samband med

min fibromyalgi

 

i morgon har jag en läkartid

vilken läkare jag kommer att

få det vet jag inte då min nya

har slutat

 

men vem jag än får så tänker

jag ställa många frågor, har

börjat skriva upp allt jag vill

veta

 

tycker inte att jag behöver

må så här dåligt varken

fysiskt eller psykiskt

 

 

 

anits 2 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-03 08:34



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Hoppas du får svar imorgon kram
2011-10-04

  Sofhia Wirström
fin bild o bra skrivet...hoppas du får lite mer svar.
2011-10-03

    ej medlem längre
Hoppas din läkare tog sig tid med dina frågor. Det man känner i kroppen brukar vara rätt..
2011-10-03

  Anya VIP
Hoppas du får lite svar på dina frågor i morgon. Kram!
2011-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fin bild.

Det sägs att alla piller har biverkningar. Att det liksom blir avlagringar i kroppshyddan.
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP