Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman rullar...

Dimman rullar över rosa matta
som en fuktig andedräkt över sjön.
Sjöfåglar störs av grusknaster
och springer över vattnet.
Kylig vind mot morgonkind
på "gå till jobbet" promenad.
På hemvägen har solen börjat lysa
bländande
och får mig stanna till en stund
Och andas ett lugnt "måbra" andetag




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-03 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som ett bra andningshål !
2011-10-03

  Ninananonia VIP
Härligt med sådana må-bra andetag..
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP