Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Kvällen andas hopp
och magi
när dina ögon kom
på besök




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-03 20:10



Bookmark and Share


    AA VIP
Kort, kärnfull och magisk text.
2011-10-04

  anits VIP
Så fint
2011-10-03

  Stjärnregn
Mkt fin o talande i sin korthet och klarhet.
2011-10-03

    ej medlem längre
Mycket fint ...mycket innehåll / ord !
2011-10-03

    ej medlem längre
Yeah, all right!

Den var rik i sin korthet

"när dina ögon kom
på besök"

Att inte jag kom på det där

AVIS!
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP