eget foto.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto.




ALLT DET SOM HÄNDER

 

 

 

det känns ibland som allt

är mycket, alldeles för mycket

 

blir rädd när den känslan

drabbar mig, är inte van

att känna så

 

jag som en gång trott mig

lämna alla rädslor bakom mig

 

så plötsligt är dom här igen

varför förstår jag inte

 

det är kanske för det okända

som börjat besöka mig mer

och mer

 

jag har funderat varför jag

känner rädsla, om det är någon

som vill mig illa

 

kanske det är både och, en

ängel som vakar över mig

vill mig väl

 

det känns otäckt när jag

tycker mig se någon som

sen försvinner genom väggen

 

allt det som händer, är det

som får mig att känna rädsla

 

jag vet inte, vill ha lugn

och ro, få må bra

 

slippa all värk känna mig

riktigt glad någon gång

 

 

 

anits 3 oktober 2011

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-03 23:01



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Prova tycka om det ibland hjälper till egna tankeställningar, jag menar positiva. Kan inte vara så att dagens trötthet och otrygghet som orsakar att man tolkar saker och ting negativ. Lycka till min vän.
2011-10-05

  Zelogath
Min vän
Jag önskar dig finna mod
Att inte vara rädd för det okända
Det är inget som skadar dig
Det är okej att vara rädd
Men det är mer befriande
Att acceptera det okändas existens
Det vill dig inget ont
2011-10-05

    Birgersdotter VIP
sänder dig varma kramar med hopp om lindring
2011-10-04

  poetryGirl
ja man vill inte känna av nedstämdhet, men om den inte fanns, fanns heller inte glädjen...men--det kan bli för mycket av det tråkiga
2011-10-04

  Sofhia Wirström
hoppas du snart finner ro...och rädslan försvinner.
2011-10-04

  Anya VIP
Svårt när rädslan kommer. Svårt när du inte får bukt med besöken.
2011-10-04

  Eva Helene VIP
Någon försöker förstärka din rädsla, men kommer inte att lyckas!
2011-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Det du upplevt är demoniskt. En attack från avgrunden. Men det onda måste fly för Jesu namn.
2011-10-04

  aol
är det en ängel känner du nog trygghet,och dom går genom alla väggar, men jobbigt är det att känna sej rädd som i barndomen, kram vännen
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP