Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto.




MÖRKRET

 

 

 

jag ser inga stjärnor i kväll

mörkret känns tungt utanför

mitt fönster

 

trots att gatlyset är tänt sedan

länge bilarna åker fram och

tillbaka därute

 

nattpatrullen som har någon

att se till. så är det ofta den

här tiden på dygnet

 

en lampa lyser i ett och annat

fönster inte bara jag som har

svårt för att komma i säng

 

sängen skrämmer mig inte nu

i kväll oroar mig för morgon

dagen det är dumt

 

jag vet det men det är så många

tankar som kommer och går just

nu

 

det blir nog bättre sen jag varit

till vårdcentralen träffat en läkare

vem det nu blir

 

i morgon är en ny dag då hoppas

jag min oro och rädsla går över

om inte så tröstar mina fyrfotavänner

alldeles säkert mig

 

 

 

anits 3 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-04 00:12



Bookmark and Share


  Zelogath
Jag önskar dig lycka till min vän
Kanske aningen sent
Och jag måste en än gång berömma dig
För mycket vackra foton till dina alltid lika intressanta texter!
2011-10-05

    Birgersdotter VIP
HOPPAS ALLT GÅR BRA KRAM
2011-10-04

  Sofhia Wirström
hoppas din dag blir bra och att det går bra.
2011-10-04

  Anya VIP
Håller tummarna att det går bra. Stor kram!
2011-10-04

  Eva Helene VIP
Orostankar som jag hoppas ska förbytas i lugn och glädje denna dag!
2011-10-04

  Larz Gustafsson VIP
Ordspråksboken 3:5.

Fin bild!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP