Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

`Läsa stämning

Att läsa stämningar
det osagda
Som finns i luften
ett osynligt
känsloradar
Sätter sig i väggar
utstrålar energier
Lätt att känna
lätt att förstå
Höra
orden som osagda
vandrar under
det vanliga
Påverkar oss
får oss att
känna
Samhörighet
obehag
glädje
förvirring
Stämningar
i mitt hjärta
i min själ
Likt en doft
en känsla
En smekning
Som livet själv.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-04 20:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja...så är det :) Mycket bra skrivet :)
2011-10-05

  Järnkatten
Puh, läste de första raderna i juridisk mening innan 25-öringen trillade ;), skön text....
2011-10-05

  Celticgirl
Underbar text!
2011-10-05

  TT
...tycker mycket om denna...det osagda är ofta det som säger mest...gillar!!!
2011-10-05

    ej medlem längre
Bra !!!
2011-10-05

    AA VIP
Väl beskrivet. Poetiskt.
2011-10-04

  anits VIP
Mycket vacker poesi
2011-10-04

  Mona Drugge
Läser nu stämningar av stillhet o kanske nåt stunden ger att bida i väntan o harmoni. Mycket vackert..

Gillar..gillar..
2011-10-04

  Mona Drugge
Ja, ibland vet man o får man bara en massa ??? till svar. Mycket fint o bra skrivet..

Tycker om denna..
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP