Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om omkringningens orimliga omgivning och dess rymlighet i sin orimlighet


Omkringningsgivningen

Om allt omkring oss omringades
skulle ingenting rymmas i
dess omgivning.
Omkringningsvis skulle detta bli
ett kringomställe utan omkringning
för omgivningen och ingen i
i dess närhet skulle rymmas in.

Därför finns ingen i omgivningen omkring
omkringningens orimliga rymlighet.

Så klart det måste vara så! ;)
Att jag inte tänkt på det tidigare...




Fri vers (Fri form) av Jaramald
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 23:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
((haha ja men visst!!såklart!!

det kallar jag en reflektion särdeles härligt och tjusigt beskriven!!
applåder!!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald