eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




EN UNDERBAR HÖSTDAG

 

 

en ny dag med sol, blå himmel

och en lätt vind som gör att trädens

grenar vajar fram och tillbaka

 

jag ser hur löven ramlar ner på marken

snart är häggens grenar utanför mitt fönster

kala, löven ramlar till marken ett efter ett

 

på marken bildas en matta i gul och grönt

det är vackert men ändå lite vemodigt

det påminner mig om att hösten är här

 

vintern inte långt borta, jag hoppas att

det dröjer länge än, vill njuta av hösten

dom vackra färgerna den klara luften

länge än

 

i dag tänker jag utnyttja det vackra vädret

njuta av hösten vara ute så mycket jag kan

göra höst fint på min altan och på kyrkogården

med jag hämtat i skogen i lördags

 

det gäller att ta till vara på dom vackra

höst dagarna hösten är min årstid numera

njuter jag av den

 

 

 

anits 5 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-05 12:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Harmoni.
2011-10-08

  Anya VIP
En fin höstbild. Jaa hösten kan vara vacker.
2011-10-06

    maija tuori
Ödmjuk vacker bön ...
2011-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Sätter stort värde på solskenet och den klara luften.
2011-10-05

  Catharina Edin VIP
Äntligen höst! Nu kan man andas -
2011-10-05

    Ken Cassel
Instämmmer med aol, Stina
:)
Vackert!!!

kramar!

Ken
2011-10-05

  aol
ja min vän så gör ck jag, vackert,
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP