i dag kom hösten till min altan

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dag kom hösten till min altan




Någon som lyssnar och hjälper

 

 

 

tänk att få uppleva att bli lyssnad på

tagen på allvar någon som vet och

förstår hur jag känner och har det

 

någon som hjälper mig tar tag i det

som jag inte kan eller vet hur jag ska

göra för att hamna rätt i vårdkarusellen

 

jag gick ifrån vårdcentralen med

lätta steg vet att nu kommer något

att hända

 

så nästa torsdag får jag träffa min

nya läkare om ingen sätter käppar

i hjulet för mig

 

 

tyvärr är jag inte van att någon lyssnar

hjälper mig att hitta rätt men igår hände

det så nu hoppas jag att jag kommer

att må bättre

 

när jag får hjälp med allt som bekymrar

mig både fysiskt psykiskt att livet är värt

att leva att jag kan ta för mig av det

 

 

 

anits 5 oktober 2011

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-05 21:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Gunlög
2011-10-08

  Anya VIP
En hoppfullhet lyser igenom. härligt!
2011-10-06

    Birgersdotter VIP
Härligt glädje och hopp
2011-10-05

  Eva Helene VIP
Din text andas hopp och glädje, fint.
2011-10-05

    ej medlem längre
Denna stund av lyssnade är du värd!
2011-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Fint!
2011-10-05

  Seglaren
Bra att du fått nytt hopp. Det behövs inte mer än att en människa behandlar en väl. Jag håller tummarna!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP