Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vänner

Att vara
mig själv
med er
utan av tvivla
bara känna
Avslappnad
skön
härlig
gemenskap
Fullständigt
trygg
av
fakta
Att
vi
gillar
varandra


i












Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-06 06:48



Bookmark and Share


    AA VIP
Viktiga ord. Vänskap ger trygghet och tillhörighet.
2011-10-06

  Stjärnregn
Ilken underbar känsla att finnas i!
2011-10-06

  anits VIP
Så sant, det är så sann vänskap
ska vara
2011-10-06

  Yheela
Det är sann vänskap det.
2011-10-06

  Kungsfågeln
Vänner är som livets blommor. Fin text!
2011-10-06

  Quasimodo
Härligt att kunna få känna och var så!!
2011-10-06

  Larz Gustafsson VIP
Jim Morrison sade att en verklig vän är någon man kan vara sig själv tillsammans med.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP