Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skator

Skator krumbuktar sig
i vacker dräkt
Tvättar sig i regnstänk
som himmelen just skänkt.
Leker sedan tafatt
längst björk promenad.
Grått regnigt dis
i väntan.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-06 13:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
... skator har mycket att förtälja oss
och de gör så
2011-10-07

  Ninananonia VIP
Gillar den och skator.. :)
2011-10-06

  TT
...fåglar är som de är...fin text!
2011-10-06

  Eva Helene VIP
Tycker om skator och tycker om din lilla stämningsfulla dikt.
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP