http://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8&ob=av2e

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8&ob=av2e




OCH SEDAN TILLBAKA TILL SVART

 

tänk om vi skulle ha blivit

det mest omaka man sett

två bizarra frontfigurer

i en sprudlande duett

tänk om vi skulle ha erövrat

varenda kontinent

bli det livligaste världens tv

någonsin har sänt

 

 

tänk som vi skulle ha skrattat

i en dimmig londonnatt

äkta soul som övernattat

och som griper och tar fatt

tänk oss på turné i tillvaron

när allt ställts på sin spets

och med kappsäckarna fyllda

av det bästa av ronettes

 

 

det är tillåtet att drömma

fantasin är faktiskt fri

så jag låter flödet strömma

i en mustig melodi

som med dexy's midnight runners

shangri las och velvelettes

blev vi duon man beundrat

som det starkaste som setts

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-06 19:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
Energi!
2011-10-07

  mare VIP
Applåd !
2011-10-06

  Måna N. Berger
Tänk om, är tillåtet och även tillrådligt att tänka ibland. Att drömma!
2011-10-06

  Lavinia Röd
Snyggt!
2011-10-06

  Daniel_78 VIP
jag tycker du skriver sprudlande Larz,
nästan alltid blir jag nöjd av dina dikter
2011-10-06

  anits VIP
Fina rader, ja det är tillåtet att drömma
fantisi får man ha
2011-10-06

  Kalle.O
Tack för att du använder en diktform många av dagens"poeter" inte klarar av.
Ditt sätt att använda rim tilltalar mig och bjuder på rytmik dagens texter ofta saknar.
Själv rimmar jag ofta och illa:)
2011-10-06

  Suzy med punkterna
Aha och här var det Amy.
Ja tänk om...en härlig tanke
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP