Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SKAPAREKRAFT SOM ÄR TILL

det har regnat men nu

tittar stjärnorna fram

strålar minnen och framtid och hopp

lyser segrande Lejonet

av Juda stam

som bar allt ont vi gjort i Sin kropp

firmamentets givakt

är en påminnelse

om det storslagna, som, om vi vill

lyfter själarna ut

ur vår synds fängelse

av den skaparekraft som är till

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-07 06:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du berör ofta Gud och rockmusik - båda kära ämnen

för även mig..


all respekt larz---
2011-10-11

  anits VIP
Mycket bra skrivet
tack för dom orden!
2011-10-08

    Tea Alex
Gud är kreativ!
2011-10-07

  mare VIP
Bra !
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP