en underbar höstmorgon

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en underbar höstmorgon




En vacker morgon ( 100-tecken)

 

 

sol en höstblå himmel

en vind som rufsar

om mitt hår

 

kan en ny dag börja bättra

så jag tar för mig

av den

 

 

anits 7 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-07 10:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sköna ord.
2011-10-08

  Anya VIP
Bra! Ta för dig! :o)
2011-10-07

  aol
vackert fint skriftat vännen,
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP