Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst och stilla

Tyst och stilla
inte ett knyst.
Inga måsten
bara avslappnat
lugn.
Naturen utanför
ser förstenad ut.
Väntar på snö
som inte blev.
Helgen smyger
ljudlöst
och
sakta in
Sätter sig i min
tröttefterveckan
kropp
och viskar :
vila.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-07 16:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet
2011-10-08

  Lena Själsöga Keijser
vilovingar är ett ord vilket stiger fram
2011-10-07

  Kungsfågeln
Låter skönt!
2011-10-07

  Ninananonia VIP
Just så... just så... :)
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP