Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknar upp

Jag vaknar upp
i mitt vakna tillstånd
och inser vad som verkligen
betyder någonting.
Vad som bara legat
och skräpat
och hindrat mig
att se
känna
älska
och leva.
Skönt är att vakna.
Skönt är nu.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-07 17:33



Bookmark and Share


  Järnkatten
Känns igen, bra skrivet!!!
2011-10-08

  anits VIP
Mycket fint skrivet
2011-10-08

  Vingaravglas
Får mig att känna med din text, om att ta en dag i taget..
2011-10-08

    hver=gufa
Vaknar vinur vilji
vinsemd von
vaka velja vini
voga vera vegur
vingjarnleg
2011-10-07

  Rosen VIP
att fånga den känslan av varandet i ett ögonblick
där allt det oviktiga flyr och nuet landar är en härlig känsla...
2011-10-07

  La Magnólia VIP
Fint fångade tankar! En skön känsla att vakna upp och inse vad som är verkligt viktigt .. vad som betyder något ...
2011-10-07

  Lena Själsöga Keijser
ja

dina ögon är vakna
2011-10-07

  Jakob Drakros
Optimistisk :)
För mig som är i letargi nu
Jag gillar som alltid :)
2011-10-07

  Ninananonia VIP
Ja det är ju underbart skönt :)
2011-10-07

  Kungsfågeln
Ännu en härlig text. Och det är först när man har varit nere som man kan komma upp, först efter att ha sett mörker kan man se ljus. Vakna först när man har sovit. Vacker text har du skrivit!
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP