eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




MAKT (100-tecken)

  

du ska inte

ta makten över mig

du som tar min nattsömn

ger mig otäcka

mardrömmar

jag har makt

om mitt liv

 

 

 

anits 8 oktober 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-08 13:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Bra! Styrka i texten!
2011-10-09

  Bibbi VIP
Helt rätt att ta auktoritet över detta.
2011-10-08

  Ninananonia VIP
Bra skrivet
om makt.. den har du..
2011-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Nej, i JESU namn ska den onda makten bindas och drivas ut ur ditt hem.
Ingen plåga ska nalkas din hydda.
Du ska bo i en fridshydda och på en säker viloplats. Det är Guds löften.
2011-10-08

    ej medlem längre
Bön hjälper mig mot onda drömmar, drömmer mardrömmar mer sällan nu... Allt Gott!/Birre
2011-10-08

    Birgersdotter VIP
Bra du tar makten
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP