Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTANFÖR CIRKLARNA

lugna ner dig

lyft blicken

koppla bort

det finns perspektiv

av annorlunda sort

se så vackert

trädens kronor

sprakar eld i höstsolen

det är tillåtet

att fröjdas över den

inga träd som

dessa träd som

växer här

har du sett hur

fridfullt böljande de är?

ingen dag som

denna lördag

ingen tid som

denna tid

ingen frid så

underbar som

Jesu frid

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-08 15:21



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivet, tänkvärt och levande
2011-10-08

  Suzie B VIP
Lyriskt och vederkvickande!
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP