Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNART I HAMN

vi möts i höstblåst på en bro

sen händer inget mera

förutom i mitt hjärta där

jag hör en bomb brisera

ett strandhugg på kafé vinyl

där doors står för musiken

allt smakar hav och österut

och fri lejd i trafiken

nu tjudras ingen poesi

i kraven och i pliketm

nu fladdrar den som höstlöven

den frihalsade dikten

låt grönbetet få fortsätta

fast hösten kyler ner mig

jag fick ett språk i höstvinden

ett pund från Den som ser mig

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/10 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-08 15:43



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Fint dikt/Mia
2011-10-13

  anits VIP
Mycket vackert och känslosamt
2011-10-08

  kath
Ja, levande som alltid :)
2011-10-08

  Kalle.O
Riktigt bra!
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP